Lindöparken

Lindöparken, belägen vid Lindö strand, är en stor nybyggd park perfekt för strandhäng och aktiviteter. Här hittar du en lekplats med vattentema, beachvolleybollplaner, utegym och bryggor. Lekplatsens stora fyrtorn är en spännande plats att klättra upp i och njuta av utsikten över havet innan man tar den kittlande tubrutschkanan ner.

Förutom fyrtornet erbjuder lekplatsen båtar, vattenlek, klätterlandskap, gungor och karuseller. Glöm inte att besöka terrassen som byggts i den gamla ekens trädkrona för en vidsträckt utsikt över lekplatsen och Bråviken. Rutsch ner och koppla av i fiskenätet eller vid något av bänkborden intill.

Lindöparken är tillgänglighetsanpassad med lekhus, vattenlek, sandlek med sandbakbord, kompisgunga, studsmattor och en tillgänglig badramp. Om du blir sugen på något att äta eller dricka finns det café, kiosk och restaurang vid äventyrsgolfen väster om parken.

Karta


Kartan visar detta utflyktsmål (röd prick) och andra inom 20 km.
Besök vår utflyktskarta för fler spännande platser.

Just nu har vi problem med kartan, om makrörerna inta laddar, testa att ladda om sidan. Vi arbetar på att fixa det här så snart som möjligt.

Relaterade bloggartiklar

Se och göra nära Lindöparken

Boende nära Lindöparken

--Reklamlänkar kan förekomma--
Här kan du bo under dina utflykter och äventyr.

  • Comfort Hotel Norrköping, Fräscht hotell vid Motala ström och nära till det mesta i Norrköping city, och inte minst inre hamnen med sin moderna badplats. 4.4 km (Hotell)
  • Södra Hotellet, Familjeägt hotell vid Södra Promenaden och nära Norrköpings konstmuseum. 4.6 km (Hotell)
  • First Hotel Central, Hotell med en relaxavdelning på takterrassen och inom bekvämt gångavstånd till allt i centrala Norrköping. 4.7 km (Hotell)
  • Scandic Strömmen, Nära resecentrum och med bra frukost, ett perfekt Scandichotell för dig som vill upptäcka Norrköping. 4.8 km (Hotell)
  • Centralstationens Vandrarhem, Rum på andra våningen av Norrköpings centralstation med en möblerad balkong med utsikt över järnvägsparken. 4.8 km (Vandrarhem)
  • Elite Grand Hotel, Norrköping, Centralt beläget hotell vid vattnet i Gamla Norrköping, härifrån är det nära till Resecentrum, shopping, kultur och museum. 4.8 km (Hotell)
  • The Lamp Hotel & Spa, Lyxigt boutiquehotell med underjordiskt SPA mitt i gamla Norrköping, de lär ha Östergötlands bästa frukost. 4.8 km (Hotell)
  • Strand Hotel, Det mindre familjeägda boutiquehotellet ligger i ett av Norrköpings 1800-tals hus, nära till allt och de bjuder på kaffe och kaka på eftermiddagen. 4.9 km (Hotell)
  • Centric Hotel, Bra läge vid Strömparken och Motala ström, mitt mellan Norrköpings resecentrum och industrilandskapet. 5.0 km (Hotell)
  • ProfilHotels President, Hotellet bredvid Norrköpings teater och ett stenkast från resecentrum, centrum och industrilandskapet. 5.0 km (Hotell)

Väderprognos

Väderprognos
Källa: SMHI
Datum/TidTemperaturVäder
lördag 25 maj kl 1223.9°CVäxlande molnighet
söndag 26 maj kl 1122°CKlart
måndag 27 maj kl 1124.2°CVäxlande molnighet
tisdag 28 maj kl 1224.3°CMulet
onsdag 29 maj kl 1221°CNästan klart
torsdag 30 maj kl 1221.7°CVäxlande molnighet
fredag 31 maj kl 1221.2°CMåttligt regn

Kommentarer och frågor

Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga till oss:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *