TaDigUt’s Utflyktskarta

Dela gärna på:

Välkommen till tadigut.nu’s Utflyktskarta! Just nu är vi i en beta-fas så funktioner och innehåll kommer ändras snabbt och det är troligt att den är nere lite då och då. Kom gärna med feedback!

Upptäck en värld av spännande möjligheter att göra med vår interaktiva Utflyktskarta! Oavsett om du är en ivrig vandrare, en entusiastisk second-hand shopper eller bara vill ha en härlig picknick, så finns det något för alla att hitta i vår karta. Utforska stadens skatter genom att stadsvandra och besöka spännande museer, eller koppla av på någon av våra många badplatser. Oavsett vad du söker, så kommer vår karta att hjälpa dig att hitta det perfekta utflyktsmålet.

Kartan uppdateras ständigt med nya utflyktsplatser så det kan vara bra att komma tillbaka lite då och då för att se om det finns något nytt. Fokus ligger just nu på Östergötland och Dalsland, där vi själva rör oss.

Om något saknas så är det bara att kontakta oss!

Vi har inte flyttat över allt till den här kartan än, om du är intresserad av gårdsbutiker, slott, second hand, eller loppis så kolla in de här bloggartiklarna:

Utflyktskartan

Dela gärna på:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *