H-tallen rundslinga, Östgötaleden

Typ av utflyktsmål:

Hitta hit:

Vägbeskrivning Google Map
Dela gärna på:

Om H-tallen rundslinga, Östgötaleden

Upplev den trolska Glottenskogen med denna upp till 10 km långa rundslinga med flera fina stop och H-tallen. Leden är från 2022, så relativt ny, och går mestadels längs kuperade skogsstigar.

Det finns flera parkeringar att välja mellan som ligger nära leden, och du kan ta dig till leden kollektivt även om det är en bit att gå, dock en fin bit att gå. Om du vill resa kollektivt så ta bussen till Torshag och följ Nedre Glotterns vandringsled.

Längs H-tallen rundslinga finns det två vindskydd med grillplatser, ett tillgänglighetsanpassat vindskydd vid nedre Glottern och ett vid Mela, där finns det också ett torrdass.

Karta


Kartan visar detta utflyktsmål (röd prick) och andra inom 20 km.
Besök vår utflyktskarta för fler spännande platser.

Se och göra nära H-tallen rundslinga, Östgötaleden

Boende nära H-tallen rundslinga, Östgötaleden

--Reklamlänkar kan förekomma--
Här kan du bo under dina utflykter och äventyr.

  • Villa Fridhem, Kungligt boutiquehotell i Kolmården med utsökt mat, fin relax-avdelning och nära till naturen. 5.0 km (Hotell)
  • Scandic Norrköping Nord, Familjevänligt Scandichotell som du lätt tar dig till med bil, perfekt för äventyr i både Kolmården och Norrköping. 8.4 km (Hotell)
  • Tallbackens Gård & Vandrarhem, Budgethotell och vandrarhem strax utanför Norrköping, och en bra bas för många spännande utflykter. 9.0 km (Hotell, Vandrarhem)
  • Turistgårdens vandrarhem, Prisvärt boende inom rimligt gångavstånd från centrala Norrköping och resecentrum. 10.4 km (Vandrarhem)
  • Hotell Nordic, Prisvärt hotell med egen SPA-avdelning nära Norrköping centrum och järnvägsstation. 10.8 km (Hotell)
  • Centralstationens Vandrarhem, Rum på andra våningen av Norrköpings centralstation med en möblerad balkong med utsikt över järnvägsparken. 10.8 km (Vandrarhem)
  • Comfort Hotel Norrköping, Fräscht hotell vid Motala ström och nära till det mesta i Norrköping city, och inte minst inre hamnen med sin moderna badplats. 10.9 km (Hotell)
  • Scandic Strömmen, Nära resecentrum och med bra frukost, ett perfekt Scandichotell för dig som vill upptäcka Norrköping. 11.0 km (Hotell)
  • ProfilHotels President, Hotellet bredvid Norrköpings teater och ett stenkast från resecentrum, centrum och industrilandskapet. 11.1 km (Hotell)
  • Strand Hotel, Det mindre familjeägda boutiquehotellet ligger i ett av Norrköpings 1800-tals hus, nära till allt och de bjuder på kaffe och kaka på eftermiddagen. 11.2 km (Hotell)

Väderprognos

Väderprognos
Källa: SMHI
Datum/TidTemperaturVäder
tisdag 23 april kl 117.4°CVäxlande molnighet
onsdag 24 april kl 117.9°CHalvklart
torsdag 25 april kl 111.7°CLätt regn
fredag 26 april kl 126.1°CMulet
lördag 27 april kl 126.9°CMåttligt regn
söndag 28 april kl 1214.2°CVäxlande molnighet
måndag 29 april kl 1215.4°CHalvklart

Kommentarer och frågor

Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga till oss:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *