H-tallen rundslinga, Östgötaleden

Typ av utflyktsmål:

Länk till vägbeskrivning hittar du i kartan längre ner på sidan.

Dela gärna på:

Om H-tallen rundslinga, Östgötaleden

Upplev den trolska Glottenskogen med denna upp till 10 km långa rundslinga med flera fina stop och H-tallen. Leden är från 2022, så relativt ny, och går mestadels längs kuperade skogsstigar.

Det finns flera parkeringar att välja mellan som ligger nära leden, och du kan ta dig till leden kollektivt även om det är en bit att gå, dock en fin bit att gå. Om du vill resa kollektivt så ta bussen till Torshag och följ Nedre Glotterns vandringsled.

Längs H-tallen rundslinga finns det två vindskydd med grillplatser, ett tillgänglighetsanpassat vindskydd vid nedre Glottern och ett vid Mela, där finns det också ett torrdass.

Karta


Kartan visar detta utflyktsmål (röd prick) och andra inom 20 km.
Besök vår utflyktskarta för fler spännande platser.

Se och göra nära H-tallen rundslinga, Östgötaleden

Boende nära H-tallen rundslinga, Östgötaleden

--Reklamlänkar kan förekomma--
Här kan du bo under dina utflykter och äventyr.

  • Villa Fridhem, Kungligt boutiquehotell i Kolmården med utsökt mat, fin relax-avdelning och nära till naturen. 5.0 km (Hotell)
  • Scandic Norrköping Nord, Familjevänligt Scandichotell som du lätt tar dig till med bil, perfekt för äventyr i både Kolmården och Norrköping. 8.4 km (Hotell)
  • Tallbackens Gård & Vandrarhem, Budgethotell och vandrarhem strax utanför Norrköping, och en bra bas för många spännande utflykter. 9.0 km (Hotell, Vandrarhem)
  • Turistgårdens vandrarhem, Prisvärt boende inom rimligt gångavstånd från centrala Norrköping och resecentrum. 10.4 km (Vandrarhem)
  • Hotell Nordic, Prisvärt hotell med egen SPA-avdelning nära Norrköping centrum och järnvägsstation. 10.8 km (Hotell)
  • Centralstationens Vandrarhem, Rum på andra våningen av Norrköpings centralstation med en möblerad balkong med utsikt över järnvägsparken. 10.8 km (Vandrarhem)
  • Comfort Hotel Norrköping, Fräscht hotell vid Motala ström och nära till det mesta i Norrköping city, och inte minst inre hamnen med sin moderna badplats. 10.9 km (Hotell)
  • Scandic Strömmen, Nära resecentrum och med bra frukost, ett perfekt Scandichotell för dig som vill upptäcka Norrköping. 11.0 km (Hotell)
  • ProfilHotels President, Hotellet bredvid Norrköpings teater och ett stenkast från resecentrum, centrum och industrilandskapet. 11.1 km (Hotell)
  • Strand Hotel, Det mindre familjeägda boutiquehotellet ligger i ett av Norrköpings 1800-tals hus, nära till allt och de bjuder på kaffe och kaka på eftermiddagen. 11.2 km (Hotell)

Väderprognos

Väderprognos
Källa: SMHI
Datum/TidTemperaturVäder
lördag 13 juli kl 1120.2°CMulet
söndag 14 juli kl 1118.1°CHalvklart
måndag 15 juli kl 1116.2°CMåttligt regn
tisdag 16 juli kl 1221°CMulet
onsdag 17 juli kl 1221.8°CNästan klart
torsdag 18 juli kl 1221.9°CMåttliga regnskurar
fredag 19 juli kl 1220.6°CNästan klart

Kommentarer och frågor

Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga till oss:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *