Leden i Brostugugölen naturreservat

Typ av utflyktsmål:

Hitta hit:

Vägbeskrivning Google Map
Dela gärna på:

Om Leden i Brostugugölen naturreservat

Vandring i fin varierad miljö och kuperad miljö. Slingan är på 1,5 km, men ligger 2,5 km från närmaste parkering. Parkeringen är längs Gamla Stockholmsvägen, se karta.

Nära starten till Brostugugöl leden finns en något längre men betydligt mer avancerad vandring genom Bärsjöskogens naturreservat. Mellan det och Brostugugölen naturreservat finns det dessutom en rastplats.

Kort om Brostugugölen naturreservat

Mellan Brostugugölen och Bärsjöns naturreservat finns en vacker skog med gamla tallar på de torra topparna och lövträd på sidorna. I de lägre liggande delarna växer stora granar och i de blötaste områdena finns våtmarker. Här kan man hitta speciella svampar och skogen är full av liv genom lavar, mossor och småkryp som gillar gamla träd och döda grenar.

Läs mer hos Länsstyrelsen.

Karta


Kartan visar detta utflyktsmål (röd prick) och andra inom 20 km.
Besök vår utflyktskarta för fler spännande platser.

Se och göra nära Leden i Brostugugölen naturreservat

Boende nära Leden i Brostugugölen naturreservat

--Reklamlänkar kan förekomma--
Här kan du bo under dina utflykter och äventyr.

  • Villa Fridhem, Kungligt boutiquehotell i Kolmården med utsökt mat, fin relax-avdelning och nära till naturen. 2.8 km (Hotell)
  • Scandic Norrköping Nord, Familjevänligt Scandichotell som du lätt tar dig till med bil, perfekt för äventyr i både Kolmården och Norrköping. 9.4 km (Hotell)
  • Turistgårdens vandrarhem, Prisvärt boende inom rimligt gångavstånd från centrala Norrköping och resecentrum. 10.9 km (Vandrarhem)
  • Comfort Hotel Norrköping, Fräscht hotell vid Motala ström och nära till det mesta i Norrköping city, och inte minst inre hamnen med sin moderna badplats. 11.2 km (Hotell)
  • Centralstationens Vandrarhem, Rum på andra våningen av Norrköpings centralstation med en möblerad balkong med utsikt över järnvägsparken. 11.2 km (Vandrarhem)
  • Scandic Strömmen, Nära resecentrum och med bra frukost, ett perfekt Scandichotell för dig som vill upptäcka Norrköping. 11.3 km (Hotell)
  • Hotell Nordic, Prisvärt hotell med egen SPA-avdelning nära Norrköping centrum och järnvägsstation. 11.4 km (Hotell)
  • ProfilHotels President, Hotellet bredvid Norrköpings teater och ett stenkast från resecentrum, centrum och industrilandskapet. 11.5 km (Hotell)
  • Elite Grand Hotel, Norrköping, Centralt beläget hotell vid vattnet i Gamla Norrköping, härifrån är det nära till Resecentrum, shopping, kultur och museum. 11.6 km (Hotell)
  • Strand Hotel, Det mindre familjeägda boutiquehotellet ligger i ett av Norrköpings 1800-tals hus, nära till allt och de bjuder på kaffe och kaka på eftermiddagen. 11.6 km (Hotell)

Väderprognos

Väderprognos
Källa: SMHI
Datum/TidTemperaturVäder
söndag 21 april kl 112°CMulet
måndag 22 april kl 112°CMulet
tisdag 23 april kl 128.6°CMulet
onsdag 24 april kl 128.9°CHalvklart
torsdag 25 april kl 122.2°CKraftigt regn
fredag 26 april kl 122.5°CMåttligt regn
lördag 27 april kl 1210.6°CMulet

Kommentarer och frågor

Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga till oss:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *