Bruksparkens lekplats

I centrala Finspång hittar du Bruksparken, en plats med vackra gångstråk och stora grönområden. Parken har en rolig lekplats som erbjuder något för alla åldrar, och under sommaren finns det även en vattenlek för barnen att njuta av. Du kan enkelt nå parken genom att följa de grusade gångvägarna.

Lekplatsen i Bruksparken inbjuder till lek och aktiviteter med gungor, en lång rutschkana, balansbana och under sommaren en vattenlekanläggning som inkluderar vattensprutande slussar och fantasifulla duschar.

Vattnet i vattenleken är av färskvattenkvalitet och inte klorerat. Vattenleken är öppen dagligen från kl. 9 till 19 (aktiveras via en knapp), från början av juni till slutet av augusti.

Lekplatsen är belägen i en mysig del av parken, omgiven av träd, vatten och stora grönområden. Parkering finns tillgänglig på flera platser i centrum, och det är enkelt att ta sig till lekplatsen via parkens grusade gångvägar.

Karta


Kartan visar detta utflyktsmål (röd prick) och andra inom 20 km.
Besök vår utflyktskarta för fler spännande platser.

Relaterade bloggartiklar

Se och göra nära Bruksparkens lekplats

Boende nära Bruksparkens lekplats

--Reklamlänkar kan förekomma--
Här kan du bo under dina utflykter och äventyr.

  • Sandvik Gård Spa och Konferens, Gård utanför Åby vars SPA tillägnas damerna på helgerna. 20.3 km (Hotell)
  • Sandviks familjecamping, Fint belägen camping med ställplatser, stugor och tältplatser vid stora grönytor, sandstrand restaurang m.m. 20.7 km (Camping, Stuga)
  • Scandic Norrköping Nord, Familjevänligt Scandichotell som du lätt tar dig till med bil, perfekt för äventyr i både Kolmården och Norrköping. 24.4 km (Hotell)
  • Vreta Kloster Golfklubb, Vid golfklubben fins det stugor nära en restaurang, 3 golfbanor och grillmöjligheter. 25.1 km (Stuga)
  • Kapten Billes, Vandrarhem vid Göta kanal med restaurant, café, bastuflotte, kanoter och massa mer. 25.2 km (Vandrarhem)
  • Brådtom Slusscafé och Stugor, Stugor och Sommarcafé vid en av Göta kanals lugnaste och finaste sträckor. . 26.8 km (Stuga)
  • Scandic Strömmen, Nära resecentrum och med bra frukost, ett perfekt Scandichotell för dig som vill upptäcka Norrköping. 26.9 km (Hotell)
  • Elite Grand Hotel, Norrköping, Centralt beläget hotell vid vattnet i Gamla Norrköping, härifrån är det nära till Resecentrum, shopping, kultur och museum. 27.0 km (Hotell)
  • The Lamp Hotel & Spa, Lyxigt boutiquehotell med underjordiskt SPA mitt i gamla Norrköping, de lär ha Östergötlands bästa frukost. 27.2 km (Hotell)
  • Ljungsbro Vandrarhem, Vandrarhem 100 meter från Göta kanal där du får tillgång till bastu, gym och pool på Ljungsbro fritidscenter. 28.0 km (Vandrarhem)

Väderprognos

Väderprognos
Källa: SMHI
Datum/TidTemperaturVäder
torsdag 07 december kl 14-4.1°CLätt snöfall
fredag 08 december kl 12-0.2°CMulet
lördag 09 december kl 120.3°CLätt snöfall
söndag 10 december kl 121°CMulet
måndag 11 december kl 120.9°CLätt snöblandat regn
tisdag 12 december kl 12-0.6°CMulet
onsdag 13 december kl 12-3.2°CMulet

Kommentarer och frågor

Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga till oss:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *