Spiran

Typ av utflyktsmål:

Dela gärna på:

Om Spiran

Enligt oss är det här en av Kolmårdens bästa utsiktsplatser. Det är dessutom en bra belöning för dig som vandrar Marmorbruksleden och börjar med nedre stigarna först. Men, om du vill upp till utsiktsplatsen snabbt så är det inte jättelångt från Marmorbruksmuseet.

Karta


Kartan visar detta utflyktsmål (röd prick) och andra inom 20 km.
Besök vår utflyktskarta för fler spännande platser.

Relaterade bloggartiklar

Se och göra nära Spiran

Boende nära Spiran

--Reklamlänkar kan förekomma--
Här kan du bo under dina utflykter och äventyr.

  • Vildmarkshotellet, Stort familjevänligt hotell med resortkänsla bredvid Kolmårdens djurpark, här finns allt för SPA, bad och lek . 1.1 km (Hotell)
  • Villa Fridhem, Kungligt boutiquehotell i Kolmården med utsökt mat, fin relax-avdelning och nära till naturen. 10.2 km (Hotell)
  • Kolmårdsgården, Bed and breakfast mitt i det natursköna Kolmården nära vandring, bad och golf och många andra äventyr. 10.6 km (Bed and Breakfast)
  • Mauritzbergs Slott & Golf, Ett av Östergötlands få slott du kan checka in på med egen restaurant, golfbana och mycket mer för dig som vill röra på dig eller bara ta det lugnt,. 15.3 km (Hotell)
  • Comfort Hotel Norrköping, Fräscht hotell vid Motala ström och nära till det mesta i Norrköping city, och inte minst inre hamnen med sin moderna badplats. 15.7 km (Hotell)
  • Södra Hotellet, Familjeägt hotell vid Södra Promenaden och nära Norrköpings konstmuseum. 15.9 km (Hotell)
  • First Hotel Central, Hotell med en relaxavdelning på takterrassen och inom bekvämt gångavstånd till allt i centrala Norrköping. 16.1 km (Hotell)
  • Scandic Strömmen, Nära resecentrum och med bra frukost, ett perfekt Scandichotell för dig som vill upptäcka Norrköping. 16.1 km (Hotell)
  • Centralstationens Vandrarhem, Rum på andra våningen av Norrköpings centralstation med en möblerad balkong med utsikt över järnvägsparken. 16.1 km (Vandrarhem)
  • Elite Grand Hotel, Norrköping, Centralt beläget hotell vid vattnet i Gamla Norrköping, härifrån är det nära till Resecentrum, shopping, kultur och museum. 16.1 km (Hotell)

Väderprognos

Väderprognos
Källa: SMHI
Datum/TidTemperaturVäder
fredag 23 februari kl 221.8°CKlart
lördag 24 februari kl 124.5°CMulet
söndag 25 februari kl 126°CVäxlande molnighet
måndag 26 februari kl 126.2°CKlart
tisdag 27 februari kl 125°CKlart
onsdag 28 februari kl 121.7°CHalvklart
torsdag 29 februari kl 124.8°CHalvklart

Kommentarer och frågor

Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga till oss:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *