Spiran

Typ av utflyktsmål:

Dela gärna på:

Om Spiran

Enligt oss är det här en av Kolmårdens bästa utsiktsplatser. Det är dessutom en bra belöning för dig som vandrar Marmorbruksleden och börjar med nedre stigarna först. Men, om du vill upp till utsiktsplatsen snabbt så är det inte jättelångt från Marmorbruksmuseet.

Karta


Kartan visar detta utflyktsmål (röd prick) och andra inom 20 km.
Besök vår utflyktskarta för fler spännande platser.

Just nu har vi problem med kartan, om makrörerna inta laddar, testa att ladda om sidan. Vi arbetar på att fixa det här så snart som möjligt.

Relaterade bloggartiklar

Se och göra nära Spiran

Boende nära Spiran

--Reklamlänkar kan förekomma--
Här kan du bo under dina utflykter och äventyr.

  • Vildmarkshotellet, Stort familjevänligt hotell med resortkänsla bredvid Kolmårdens djurpark, här finns allt för SPA, bad och lek . 1.1 km (Hotell)
  • Kolmården Apartments, Rum, lägenheter och stugor med självhushållning på bra avstånd från Kolmårdens djurpark och många vandringsleder, cykelleder och fiskesjöar. 7.2 km (Stuga)
  • Villa Fridhem, Kungligt boutiquehotell i Kolmården med utsökt mat, fin relax-avdelning och nära till naturen. 10.2 km (Hotell)
  • Kolmårdsgården, Bed and breakfast mitt i det natursköna Kolmården nära vandring, bad och golf och många andra äventyr. 10.6 km (Bed and Breakfast)
  • Mauritzbergs Slott & Golf, Ett av Östergötlands få slott du kan checka in på med egen restaurant, golfbana och mycket mer för dig som vill röra på dig eller bara ta det lugnt,. 15.3 km (Hotell)
  • Comfort Hotel Norrköping, Fräscht hotell vid Motala ström och nära till det mesta i Norrköping city, och inte minst inre hamnen med sin moderna badplats. 15.7 km (Hotell)
  • Södra Hotellet, Familjeägt hotell vid Södra Promenaden och nära Norrköpings konstmuseum. 15.9 km (Hotell)
  • First Hotel Central, Hotell med en relaxavdelning på takterrassen och inom bekvämt gångavstånd till allt i centrala Norrköping. 16.1 km (Hotell)
  • Scandic Strömmen, Nära resecentrum och med bra frukost, ett perfekt Scandichotell för dig som vill upptäcka Norrköping. 16.1 km (Hotell)
  • Centralstationens Vandrarhem, Rum på andra våningen av Norrköpings centralstation med en möblerad balkong med utsikt över järnvägsparken. 16.1 km (Vandrarhem)

Väderprognos

Väderprognos
Källa: SMHI
Datum/TidTemperaturVäder
fredag 24 maj kl 1118.3°CMulet
lördag 25 maj kl 1121.6°CKlart
söndag 26 maj kl 1122.7°CNästan klart
måndag 27 maj kl 1224.1°CKlart
tisdag 28 maj kl 1225.9°CNästan klart
onsdag 29 maj kl 1226.5°CNästan klart
torsdag 30 maj kl 1222.9°CHalvklart

Kommentarer och frågor

Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga till oss:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *