Bjärka-Säby gamla slott

Privatägt slott som går att skymta från vägen. Inget utflyktsmål i sig, men det besöksvänliga Bjärka-Säby nya slott ligger precis bredvid. Åk inte hit för att se det gamla slottet, men varför inte kika på det när du är här och göra annat??

I det nya slottet finns det ett sommarcafé och ner mot sjön har de en badplats med hyrbar bastu. Dessutom finns diskgolf, fårhage och ett Fornhem inom promendavstånd.

Karta


Kartan visar detta utflyktsmål (röd prick) och andra inom 20 km.
Besök vår utflyktskarta för fler spännande platser.

Just nu har vi problem med kartan, om makrörerna inta laddar, testa att ladda om sidan. Vi arbetar på att fixa det här så snart som möjligt.

Relaterade bloggartiklar

Se och göra nära Bjärka-Säby gamla slott

Boende nära Bjärka-Säby gamla slott

--Reklamlänkar kan förekomma--
Här kan du bo under dina utflykter och äventyr.

  • Villa Baro, Trevligt beläget golf-hotell strax utanför Åtvidaberg. Här kan du Njutvandra. 16.2 km (Hotell)
  • Scandic Linköping City, Trevligt Scandichotell vid Stångåpromenaden, en kortare promenad från Resecentrum, centrum, Saab Arena och mittemot lyxiga restaurangen Stångs magasin. 17.2 km (Hotell)
  • Valla Vandrarhem, Modernt vandrarhem i anrika Valla gård mitt bland museum, djur, Linköpings största lekplats och mycket mer för hela familjen. Öppet på sommaren. 17.2 km (Vandrarhem)
  • Valla Folkhögskola B&B, På sommaren öppnar folkhögskolan upp som B&B med flera rum med egen dusch samt en stor trädgård. Ett stenkast från Valla gård och Gamla Linköping. 17.2 km (Bed and Breakfast)
  • Clarion Collection Hotel Slottsparken, Centralt hotell med bad och bastu på taket. 17.2 km (Hotell)
  • Elite Stora Hotellet Linköping, Ett av Linköpings finaste hotell som ligger mitt i centrum med bra restaurang och bar. 17.2 km (Hotell)
  • Quality Hotel The Box, Linköpings enda SPA-hotell. Ett perfekt hotell för hemestern med sitt 600 kvm stora SPA och trevliga restaurang. 17.3 km (Hotell)
  • Hilma Winblads Bed & Breakfast, Härligt B&B i restaurerade 1800-tals hus mitt i Gamla Linköping, antagligen centrala Linköpings mysigaste boende. 17.5 km (Bed and Breakfast)
  • Scandic Frimurarehotellet, 150 meter från resecentrum och på samma gata som Konsert och Kongress, gångavstånd till centrum och resten av Linköping är en buss bort. 17.5 km (Hotell)
  • Scandic Linköping Väst, Perfekt Scandichotell för dig som kommer med bil, du tar dig lätt hit och sen vidare till Mjärdevi, universitetet, Gamla Linköping och Flygvapenmuseum. 18.4 km (Hotell)

Väderprognos

Väderprognos
Källa: SMHI
Datum/TidTemperaturVäder
lördag 25 maj kl 1122°CVäxlande molnighet
söndag 26 maj kl 1122.3°CNästan klart
måndag 27 maj kl 1125.6°CMåttliga regnskurar
tisdag 28 maj kl 1223.3°CMulet
onsdag 29 maj kl 1225.8°CKlart
torsdag 30 maj kl 1222.6°CHalvklart
fredag 31 maj kl 1221.8°CHalvklart

Kommentarer och frågor

Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga till oss:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *