Stötta oss

Dela gärna på:

Hej! Med tadigut.nu vill vi (Sandra och Thobias) göra det lätt för dig att ta dig ut på stora och små äventyr. Gärna gratis och runt knuten!

Vi vill ge så många bra utflykts rekommendationer till dig som möjligt och gratis. Därför är vår främsta inkomstkälla reklamen du ser på sidan. Vi tar inte betalt för att företag ska visas på tadigut.nu, en vanlig affärsmodell men som enligt oss inte sätter dig som läsare av sidan främst. Men, reklam ger inte mycket per besök, ofta några öre, så det bästa sättet att stötta oss är att rekommendera oss till andra och på så sätt få fler ögon på våra artiklar.

Thobias vilar i hängmattorna vid Grenadjärparken.

Såhär kan du stötta oss!

Om du gillar det vi gör med tadigut.nu och vill stötta oss så att vi kan fortsätt att bygga ut sidan, så finns det några sätt att hjälpa till:

Dela oss och rekommendera oss

Det kostar inget och hjälper oss att växa. Vi vill hjälpa andra att hitta smultronställen, och en delning gör just det!

Om du har en websida eller blog uppskattar vi om du länkar till oss när och om det är relevant, även om få kommer trycka på länken så hälper det oss att få trafik från sökmotorer som Bing och Google.

Följ oss gärna på Instagram också, det gör oss glada!

Handla med någon av våra affiliate länkar.

Runt om på sidan har vi reklamlänkar, som ger oss en provision om de leder till köp, utan att det kostar dig något extra. Sidor med dessa länkar är markerade med en text över rubriken.

Om du ändå tänker handla från någon av de vi har avtal med så hjälper det oss om du går till sidan med dessa länkar. Oftast behöver du inte ens köpa det vi länkar till.

Snälla, använd inte det här som en ursäkt att köpa något. Vi är emot onödig konsumtion. En stor anledning till att vi skapat tadigut.nu är för att inspirera till minskat flyg och hjälpa lokala företagare.

Men, om du ändå tänkte köpa en vara eller tjänst så har vi avtal med:

  • Outnorth, som säljer kläder och utrustning för friluftsliv. Vår erfarenhet är att de har bra priser och snabba leveranser.
  • Scandic Hotel, de behöver nog ingen introduktion. Vi brukar prioritera läge och en bra frukost, vilket Scandic brukar leverera till ett bra pris.
  • Elite Hotels Sweden som har bra hotell med bra lägen. I Linköping ligger de väldigt centralt och har en riktigt bra restaurang och bar!
  • Strawberry (tidigare Nordic Choice Hotels), som har bra hotell i alla prisklasser samt driver The Box, Linköpings enda spahotell.
  • Booking.com som låter dig jämföra priser, och används som enda bokningssystem av en del mindre vandrarhem och b&b.
Dela gärna på: