Stötta oss

Dela gärna på:

Hej! Med tadigut.nu vill vi (Sandra och Thobias) göra det lätt för dig att ta dig ut på stora och små äventyr. Gärna gratis och runt knuten!

Vi vill att allt vi gör ska vara tillgängligt gratis för att alla ska ha nytta av det. Därför har vi reklam på sidan. I dagsläget betalar reklamen för webbhotell och några programvaror.

Thobias vilar i hängmattorna vid Grenadjärparken.

Såhär kan du stötta oss!

Om du gillar det vi gör med tadigut.nu och vill stötta oss så att vi kan fortsätt att bygga ut sidan, så finns det några sätt att hjälpa till:

Dela oss och rekommendera oss

Det kostar inget och hjälper oss att växa. Vi vill hjälpa andra att hitta smultronställen, och en delning gör just det!

Följ oss gärna på Instagram också, det gör oss glada!

Handla med någon av våra affiliate länkar.

Runt om på sidan har vi reklamlänkar, som ger oss en provision om de leder till köp, utan att det kostar dig något extra. Sidor med dessa länkar är markerade med en text över rubriken.

Om du ändå tänker handla från någon av de vi har avtal med så hjälper det oss om du går till sidan med dessa länkar. Oftast behöver du inte ens köpa det vi länkar till.

Snälla, använd inte det här som en ursäkt att köpa något. Vi är emot onödig konsumtion. En stor anledning till att vi skapat tadigut.nu är för att inspirera till minskat flyg och hjälpa lokala företagare.

Men, om du ändå tänkte köpa en vara eller tjänst så har vi avtal med:

  • Outnorth, som säljer kläder och utrustning för friluftsliv. Vår erfarenhet är att de har bra priser och snabba leveranser.
  • Scandic Hotel, de behöver nog ingen introduktion. Vi brukar prioritera läge och en bra frukost, vilket Scandic brukar leverera till ett bra pris.
  • Elite Hotels Sweden som har bra hotell med bra lägen. I Linköping ligger de väldigt centralt och har en riktigt bra restaurang och bar!
  • Strawberry (tidigare Nordic Choice Hotels), som har bra hotell i alla prisklasser samt driver The Box, Linköpings enda spahotell.
  • Booking.com som låter dig jämföra priser, och används som enda bokningssystem av en del mindre vandrarhem och b&b.

Donera en slant

En direkt donation på några 10:or motsvarar vad vi får för några hundra besökare. Pengarna går in i företaget och skattas enligt konstens alla regler.

Det går att donera med PayPal eller Swish:

Anita oss

Hör gärna av dig till oss om driver en verksamhet och vill synas i våra kanaler.

Dela gärna på: