SPA-upplevelser i Linköping

Den här artikeln innehåller affiliate-länkar. De låter oss utveckla tadigut.nu utan att det kostar dig något extra.

Dela gärna på:

Linköping stad har kanske inte så många SPA:n, men de som finns är bra och varierade. För en trevlig weekend eller vardagslyx finns The Box Hotell med sitt SPA på 600m2, och moderna Tinnebäcksbadet finns för dig som vill njuta i en stor och härlig relaxavdelning.

Quality Hotel™ The Box

Hotellrum på Quality Hotel The Box (Pressbild)

The Box är Linköping stads enda SPA-hotell och kan skryta med ett SPA på 600 kvm med flera pooler och bastus. Restaurangen är trevlig och kombinationen restaurant+SPA gör The Box till ett perfekt weekend-hotell.

I SPA-anläggningen hittar du bland annat en pool med champagnebubblor, jacuzzi, fotbad, ångbastu och torrbastu. Dessutom finns det en utomhuspool.

Antingen tar du och checkar in på enbart SPA:t eller så kombinerar du det bed en övernattning, middag eller brunch i något at alla paket som finns. Notera att vissa tider är reserverade för hotellgästerna. Du hittar alla tider, priser och mer på The Box hemsida.

Tinnerbäcksbadet

Tinnerbäcksbadet (foto: Medley)

Det nya Tinnerbäcksbadet öppnade upp dörrarna 2023 och är därför bland de modernaste i Sverige. För den SPA-intresserade har de en större relaxavdelning med pooler och bastus. Dessutom finns det gott om skoj att få i äventyrsbadet.

I relaxavdelning hittar du bubbelpool, avslappningspool, ångbastu, torrbastur, avslappningsytor och en solterass att slå sig ner på.

Utöver relaxavdelningen finns bland annat en hoppbassäng med trampolin på 1, 3 och 5 meter, samt familjebad med barnbassäng, vågbassäng och hela 3 vattenrutschkanor.

Andra trevliga SPA-alternativ i Linköping stad

Om du är ute efter en SPA-behandling eller någon anna trevlig upplevelse så är här några förslag i korthet:

  • P.A.U.S Skönhet och Hälsa hittar du vid Trädgårdsföreningen och har en pool och erbjuder en rad olika SPA-behandlingar. I samma hus hittar du också Quality Hotel™ Ekoxen, så det går att bygga sitt eget SPA-hotell paket.
  • Clarion Collection® Hotel Slottsparken ligger granne med Domkyrkan som du bland annat kan se från deras takterrass som är inredd med både jacuzzi och bastu.
  • Stenholmens Gårdshotell ligger på slätten utanför stan och erbjuder lantligt boende. Här kan du koppla av i den 38-gradig hetvattenspoolen, swimmingpoolen eller bastun.

Spa hotell och anläggningar nära Linköping

Runt om i Östergötland finns det många fler Spa hotell och anläggningar, så det finns gott om val innom rimligt avstånd från Linköping.

Här är en lista på Spa:n nära Linköping, sorterad efter avstånd från stan.

Dela gärna på:

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *