Gubbens Trädgård

Typ av utflyktsmål:

Dela gärna på:

Om Gubbens Trädgård

Gubbens trädgård, café och mini-loppis i Norrköping

Härligt trädgårdscafé med små mysiga oaser du kan sitta och fika i. Under sommaren har de öppet varje dag, utom midsommar eller om det regnar. Du kan snabbt kontrollera öppettider på deras Facebook-sida.

När vi först besökte Gubbens trädgård trodde vi att vi måste ha gått fel, för visserligen var det fint längs strömmen, men någon trädgård såg vi inte. När vi hittade trädgården så var det lite som att en oas öppnade upp sig för bakom ett högre staket låg den frodiga trädgården.

Runt om ti trädgården finns det små sittgrupper att slå sig ner på och fikat köper du i en kioskliknande byggnad längst in i trädgården, där finns det också några platser med tak om jag minns rätt. De har diverse bakverk, mackor och lättare amt beroende på vad du är sugen på. Jag åt mitt livs första bakade äpple här, medans Sandra var mer hungrig och tog en matig macka.

Gubbens trädgård, café och mini-loppis i Norrköping

I en hörna av trädgården finns det en loppis-hörna med diverse retrosaker. Du ska nog inte åka långväga för loppisen här, men du ska kolla in loppisen när du är här 🙂

Att ta sig till toaletten var också ett äventyr som påminde oss om hur det kan vara på vissa pubar i Tyskaland. Där är det inte ovanligt att beskrivningen kan vara ”gå ut till höger och sväng vänster om 50 meter, gå in i porten längst in i gränden så ligger toaletten i källaren”. Det var hur som helst en fin och bra toalett.

Karta


Kartan visar detta utflyktsmål (röd prick) och andra inom 20 km.
Besök vår utflyktskarta för fler spännande platser.

Bilder från Gubbens trädgård

Relaterade bloggartiklar

Se och göra nära Gubbens Trädgård

Boende nära Gubbens Trädgård

--Reklamlänkar kan förekomma--
Här kan du bo under dina utflykter och äventyr.

  • Scandic Strömmen, Nära resecentrum och med bra frukost, ett perfekt Scandichotell för dig som vill upptäcka Norrköping. 190 m (Hotell)
  • Elite Grand Hotel, Norrköping, Centralt beläget hotell vid vattnet i Gamla Norrköping, härifrån är det nära till Resecentrum, shopping, kultur och museum. 268 m (Hotell)
  • The Lamp Hotel & Spa, Lyxigt boutiquehotell med underjordiskt SPA mitt i gamla Norrköping, de lär ha Östergötlands bästa frukost. 442 m (Hotell)
  • Scandic Norrköping Nord, Familjevänligt Scandichotell som du lätt tar dig till med bil, perfekt för äventyr i både Kolmården och Norrköping. 3.1 km (Hotell)
  • Skeppsdockans Camping & Vandrarhem, Ett vandrarhem och camping strax utanför Söderköping och precis vid Göta kanal . 13.3 km (Camping, Vandrarhem)
  • Brådtom Slusscafé och Stugor, Stugor och Sommarcafé vid en av Göta kanals lugnaste och finaste sträckor. . 13.3 km (Stuga)
  • Thorstorps Gård B&B, Mysigt Bed and Breakfast utanför Söderköping. . 13.4 km (Bed and Breakfast)
  • Slussen Rum Söderköping, Ett bed and breakfast i Söderköping med underbart läge precis vid Göta kanal, Smultronstället och Ramunderberget!. 14.8 km (Bed and Breakfast)
  • Söderköpings Brunn, Anrikt SPA-hotell mitt i Söderköping. 15.3 km (Hotell)
  • Mangelgårdens B&B, Pittoreskt bed and breakfast mitt i Söderköping. 15.5 km (Bed and Breakfast)

Väderprognos

Väderprognos
Källa: SMHI
Datum/TidTemperaturVäder
torsdag 07 december kl 22-0.2°CMåttligt snöfall
fredag 08 december kl 121.5°CMulet
lördag 09 december kl 120.9°CLätt snöblandat regn
söndag 10 december kl 121.1°CMulet
måndag 11 december kl 121.6°CMåttligt snöblandat regn
tisdag 12 december kl 12-1.2°CMulet
onsdag 13 december kl 12-9.3°CKlart

Kommentarer och frågor

Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga till oss:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *